Николай Златарски

Бизнесменът и собственик на веригата магазини „Адела” Николай Златарски брои 5000 лв. за къща в Градската градина. Той игра за имота на търг в Областна администрация-Кюстендил. Търгът е бил с тайно наддаване. Независим оценител е оценил къщата на около 3000 лв. Офертата на Златарски, подадена в Областната администрация, е била за 5101 лв. Пред „Вяра” Златарски обясни, че къщата е със застроена площ от 44 кв.м и е паянтова, като следващата му стъпка е да купи земята около нея. Златарски живее в близост до новопридобития имот.

6 КОМЕНТАРИ

  1. Пак ли тоя боклук бе! Аман от него! Хитрец мангал с ментаците и рушветите и продажните чиновници е купил! Я да се провери как само великия бизнесмен е разбрал за тая продажба и кой подкупен чиновник е свършил тая работа!

  2. Този Златарски дори не е гербер, независимо от това че се влачи и подлизурничи на силните на деня, той е от онази чета с предател и е човек на интереса. И няма да е далече момента когато и тези на които сервилничи ще го разберат, защото той е непочтен човек. А що се касае до бизнеса му , да наистина продава ментета и боклуци – да евтини,но ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕКАЧЕСТВЕНИ!!!!!!!!!!!.

  3. Ментак си е Никалайчо и той като стоките му, ама се се бута в първа класа и кога ли ще изпищят от него подръжниците му от общината начело с Гуги. Абе ще си му куснат попарата те и то яко защото Никалайчо ще им изтегли чаргата от под краката А не са ли на тези постове – охо, кои беха тези хора?!

  4. Верно е! Ментак си е още като работеше в затвора лъжеше и подкупваше началниците, а от затворниците изкара много пари обзавеждайки ги с разни неща. Мошеник и използвач ама ще се надене някой прекрасен ден . Не може само да правиш интриги и далавери да си служиш с непочтени методи и да благоденстсваш! Не става!

  5. Не мога да разбера как му се връзват хората на тоя и как се продават като Гущеров за ментета прахове и парфюми? И докато има такива алчни жалки хорица ще има и боклуци като Аделата! И затова наскоро се хвалеше че може да купи всички важни хора в града та и извън него! Взел си се е човека много на сериозно, абе циганска му работа бай Мангал е велик! МЕНТАК!

Comments are closed.