Докторският тандем дядо и внучка Владимир и Владимира Карастоянови и Васил Бански (на малката снимка)

Бившият кмет на дупнишкото село Бистрица Васил Бански място не може да си намери от нечовешки болки в мъдреца.

Васил Бански стои прав на опашка да вади зъб.

Зъбоболът го отведе в кабинета на стоматолога д-р Владимир Карастоянов и внучката му Владимира, която преди около месец се дипломира и работи рамо до рамо с дядо си.

Десетките пациенти чакат с болежки.

Бански обаче уцели час пик. Пред кабинета им се беше извила опашка от около 20 страдалци.

Карастоянови останаха без почивка, за да успеят да облекчат болките на всичките си пациенти. Най-нетърпелив беше Васил Бански, който място не можеше да си намери от болки. Васил Бански буквално беше посинял. „Много съм доволен и от докторката Владимира Карастоянова. Внимателна е, да е жива и здрава”, бяха първите думи на Бански на излизане от кабинета.

4 КОМЕНТАРИ

  1. Курвето Влада пак си прави медийна изява заедно с убиеца дъртия Карастоянов и си мислят че това ще ги спаси – да ама не! Убийци са си и такива ще си останат!!!

  2. Много добри хора са .нима не бе вярно за отверката че беше гадняр и много други неща …. Бъди благословена момиче и смемо на бред не се страхувай само и единствено с високо вдигната глава успех за напред

  3. Да Такае добри хора са.Дано всичко се оправи в техна полза,такива добри и точни хора,не заслужават ништо лошо даим се случва.

  4. Какви добри хора са убийците Карастоянови и какво добро момиче е внучката ?! Кой я е карал Влада да ходи да пие кафе точно в заведението където знае че е Николай? От 50 кафенета в Дупница защо избира точно Колата? И сега цялото племе се правят на жертви, ама от правосъдието няма да избягат, а от Божието въобще! Ще си плащат и поколенията им напред!!!!

Comments are closed.