Петя и Първолета

Управителката на казиното в Сапарева баня Първолета Костадинова и приятелите й Петя и Даниел Начеви са бити с бокс. Гардът на дискотеката Васил Малинов е нанесъл тежки наранявания най-вече на Първолета Костадинова.

Васил Малинов

Както писахме, младата жена беше пребита жестоко, с посинено око е, има синини и хематоми по цялото тяло, няколко шева по главата, комоцио. Даниел Начев е със счупена челюст, след побоя е захвърлен на улицата. Цяла Сапарева баня е в потрес от случилото се, а полицията окачествява инцидента като не особено тежък, без сериозно пострадали. Образувано е досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор към прокуратурата в Дупница, който не е предприел никаква мярка срещу извършителя.

Повече от ясно е, че Васил Малинов се ползва с протекции най- вероятно от работодателя си, който е в близки отношения с полицията, а по всяка вероятност и със самия дежурен прокурор.

3 КОМЕНТАРИ

  1. Сега и работодателите като наредят да го понажият ще му хареше още повече, понеже този побой е по негово своеволие. И преди години имаше същия случай с друг от “охранителите” и имаше санкции. Жал ми е за такива млади момчета, които ги мързи да работят и да изларват пари като истинските мъже. Жал ми е че все повече и повече искат да са някакви и избират такива лесни “професии” да са чираците на някой мутра. Момченца мутра се става с мускули, пари и акъл. Вие най-лесното сте го направили с хапчетата, но хапчета за пари и ум няма. За това сте едни смешни мизерници.

  2. брей тоя и с бокс ги е бил за по сигурно, че да не му спукат главата от бой! страхливец мизерен

Comments are closed.