Димитър Бръчков

Дългогодишната деловодителка Силвия Вълчева, която работи в община Петрич още от времето на бившия кмет В. Илиев, бе освободена от поста от градоначалника Димитър Бръчков. Общинари обясниха, че Вълчева е била последната служителка от екипа на бившия кмет Вельо Илиев, като за Бръчков тя е  работила почти 3 г. „Вълчева бе назначена за деловодител от екскмета В. Илиев.

Вельо Илиев

Тя му беше много вярна. Четеше цялата постъпила кореспонденция и след като я регистрираше, разнасяше постъпилата поща по отделите. За четири мандата, докато беше кмет Вельо Илиев, стана само един инцидент в деловодството. При неизяснени обстоятелства изчезна печатът на деловодителката Вълчева. По това време тя приютяваше в стаята си на партерния етаж известен екстрасенс от село Струмешница, който врачуваше на целия екип на Вельо Илиев. Със скромната си заплата тя успя да си купи чисто нова кола. По това време беше застрелян Тошо Захариев, известен на петричани с прозвището си Борсуко”, разказват петричани мълвите, които се носят из града.

3 КОМЕНТАРИ

  1. И криеше важна за определени граждани писмена инф.която ги интересува,съгл.правото им по чл.41,т.1 от Конституцията на РБ/по нечии поръчки/.

  2. ТЯ ОПРЕДЕЛЕНО НЕ Е ОТ ЕКИПА НА ВЕЛЬО ИЛИЕВ!ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ЧЕ ХОРА ОТ ЕКИПА НА ГЮПКАТА СА ОЩЕ В ОБЩИНАТА,КОЕТО НАВЯВА НА МИСЪЛТА ЧЕ БРЪЧКОВ И ГЕОРГИЕВ РАБОТЯТ ПО СХОДЕН НАЧИН!

Comments are closed.