„10 причини да остана в моя Сандански” е мотото кампанията, която се осъществявана заедно между община Сандански и „Стандарт“ – медията, решила да потърси фактите, заради които си струва да останем в родните си градове, близо до любимите си хора.

На 28 септември /петък/ от 15:00 ч. в Епископска базилика – град Сандански ще бъде официално представен уникалният проект, които ще покаже как се е променил градът през последните години в сферата на културата, образованието, градската среда, спорта, инфраструктурата и пр.

Изложбата от 10 огромни фото пана, ще разкаже за реализираните основни и изключително важни за развитието на община Сандански проекти, които променят облика на родния ни град.

На събитието ще бъдат отличени хората, които с таланта, постиженията си и отдадеността си са гордост за града, мотивирайки младите да останат тук и да градят своето бъдеще.

Наградите ще бъдат групирани в 6 категории: култура, образование, икономика, сигурност, спорт и технологии.

Община Сандански отправя покана към жителите и вярва, че е изключително важно да бъдат представяни добрите практики в местното управление, за да се мотивират младите да останат по своите родни места и заедно всички да променяме облика на любимия Сандански.