Празничният концерт с участието на Ивана бе подарък за структурите и многобройните симпатизанти

Политиката на ГЕРБ е политика на икономически растеж и постоянно повишаване на доходите. Това не са празни приказки. Това се случва през последните години за България. Промяната е видима във всеки един град, в  който ГЕРБ управлява.

Това каза областният координатор и кмет Вяра Церовска на празничен
концерт, с който бе отбелязан 11-ият рожден ден на местната структура. Тя отбеляза, че Западен парк неслучайно е избрано място за провеждане  на празника, като припомни, че той е поредното доказателство за постигнатите инфраструктурни подобрения.

„Заедно постигнахме много – санирахме 44 блока, чрез което държавата стигна до много семейства, благоустроихме най-младия квартал в Перник – „Тева“, реновирахме и разширихме моста над р. Струма. Заедно ще
открием и Парка на предизвикателствата. Имаме нова велоалея.

Имаме много спортни и детски площадки. Показахме специално отношение към образованието, което е не само държавна цел, но задача на всяка една община. Заедно ще продължаваме да градим Перник и да работим за една по-стабилна и добра България“, категорично заяви лидерът на ГЕРБ-Перник.


Приветствия към гостите на празника отправиха народният представител д-р Александър Александров и общинският ръководител на ГЕРБ в Перник и лидер на Жени ГЕРБ Ирена Соколова. Тя изрази благодарност към целия екип на ГЕРБ, към
членовете, симпатизантите и към политическите опоненти, които са направили от партията това, което е днес – силен и сплотен екип.
Общинският ръководител на ГЕРБ-Радомир Пламен Алексиев поздрави гостите по случай празника и отбеляза, че днес е хубав ден за българската демокрация.
На събитието в Западен парк на Перник присъстваха още кметове и зам.-кметове на общини, общинските ръководители на партията, общинските съветници и кметове на населени места от политическата сила в област Перник, както и стотици членове на местната структура. Не липсваше, разбира се, и огромна торта, която беше разрязана от областното ръководство на ГЕРБ. Празничен концерт с участието на Ивана бе подарък за структурите и многобройните симпатизанти на партията по
случай годишнината.