Надявам се нашите аварийни групи да “забравят” за съществуването на улица „Венелин”, коментира ВиК шефът Илиев

ВиК-Дупница започна подмяната на водопровода по ул. „Венелин”. Да видят как стартират изкопните дейности, на място бяха и управителят на водното дружество Илия Илиев, и кметът на Дупница инж. Методи Чимев. Почти 1 километър 50-годишен водопровод ще бъде изцяло подменен в следващите седмици.

От ВиК са поставили обозначителни табели и преминаването на МПС-та по улицата не е затруднено. “Това е най-дългият участък, по който ако минете, буквално през 10 метра сме разкопавали заради проблеми с водопровода. С подмяната му се надявам да “забравят” нашите аварийни групи за съществуването на тази улица”, лаконичен бе Илиев.

Инж. Чимев направи проверка и на изкопните дейности, свързани с подмяната на канализацията и по една от “емблематичните” улици – “Велико Търново”, която бе като след бомбардировки. Освен канал там ще бъде също изцяло подменен водопроводът, след което изградени тротоари и положен нов асфалт. “Няма да скрия, че съм доволен от факта, че живеещите по тази улица, с които днес разговарях, приемат положително дейностите и най-вече с разбиране подхождат към дискомфорта. Има някои забележки по работата, но служителите от общината и строителният надзор, които съблюдават за работата, ще се заемат с отстраняването им”, коментира инж. Чимев.

 

3 КОМЕНТАРИ

  1. Браво кмете,инспектираш само в началото ,когато няма проблеми,после никакви ви няма както в жекато

  2. Всеки ден в Самораново стават Вик аварии, но кмета, шефа на Вик и цялото управляващо войнство казаха, че няма пари за подмяна на водопровода. За селата няма, за града има. Боклуци.

  3. Г-н Кмете. Защо не видите какво става в ж.к.Бистрица????
    Срокът за ремонт мина , а положението е плачевно. Да не говорим за некадърната работа на изпълнителя. За какви ни мислите. Та нали този народ Ви избра за кмет. Явно трябва да се вика телевизията. Отново ограбихте дупничани. Не Ви ли е срам поне малко. Излете от уюутния си кабинет и вижте какво става с този град. Вместо да се развива той се руши с много бързи темпове.
    Срам, позор и безотговорие !!!!!!!!!!!!

Comments are closed.