Доброслав Радев, Драгомир Кацаров, Николай Данаилов и Стефан Владимиров от Дупница тренираха кикбокс с най-големите звезди на световноизвестната верига K1

 

Треньорът на СК „Патриот” Кирил Чакъров: За първи път на грандиозно шоу през ноември в Дупница ще бъде включен и женски бой

 

Четирима дупничани взеха участие в най-големия и престижен лагер на Българската федерация по кикбокс, който се проведе във Варна. На него присъстваха две от легендите на световноизвестната верига K1 Ернесто Хуст и Семи Шилт, които дадоха ценни съвети и напътствия към българските таланти. Дупнишкият СК „Патриот” бе представен от Доброслав Радев, Драгомир Кацаров, Николай Данаилов и Стефан Владимиров.

Добри Радев със Семи Шилт

„Лагерът беше в „Спорт палас” във Варна и организаторите се бяха погрижили условията да бъдат перфектни. Момчетата направиха много полезни тренировки, които ще ги усъвършенстват още повече като бойци. Радвам се, че отдават такова внимание на нашите състезатели”, каза пред „Вяра” председателят и треньор на СК „Патриот” Кирил Чакъров.

Шампионът от Дупница имаше честта да тренира и с Ернесто Хуст.

Междувременно вече е сигурно, че за втора поредна година в Дупница ще се проведе грандиозното шоу Pro Fight14. Галавечерта по кикбокс, която се проведе през миналата година, предизвика фурор в града, а новото издание обещава да бъде още по-атрактивно. Организаторите издадоха специално пред „Вяра”, че в турнира на 24 ноември ще има и женски бой, който ще бъде един от гвоздеите на програмата. Срещите ще бъдат общо 10 на брой, като в три от тях ще се бият звездите на СК „Патриот” Доброслав Радев, Славчо Павлов и Драгомир Кацаров. Интересът от страна на клубове и бойци от цялата страна е голям и се очаква най-добрите от тях да акостират в Дупница през ноември.