Волен Сидеров

От НФСБ искат оставката на Волен Сидеров като председател на ПГ на Обединените патриоти. Лидерът на “Атака” нарушил договорките в коалицията според Валентин Касабов. Затова НФСБ снемат доверието от него. Хората на Валери Симеонов в парламента щели да се представляват от Касабов и Борис Ячев. Всички прояви и изявления на атакиста не трябвало да се обвързват с НФСБ.

Хората на Симеонов са ядосани от надписите, които вървят по телевизията на “Атака” – „Алфа”. Освен това Сидеров вървял срещу Обединените патриоти и страната. Неговите интереси, според Касабов, били да брани Русия. Даже работел срещу България.

Американският милиардер Сорос се преврърна във “враг №1” на Сидеров по телевизия “Алфа”.

“Сорос от десетилетия работи за разбиването на християнството, българската нация и етичност. Той налага джендъризма и еднополовите бракове. Днес той има свой вицепремиер в българското правителство. Битката срещу соросоизма е битката на утрешния ден”, заяви лидерът на атакистите.

Временното примирие, постигнато между Симеонов и Сидеров, било нарушено заради клеветите срещу лидера на НФСБ и Цветан Цветанов.

“Как Сорос още управлява България, Истанбулската конвенция щеше да мине под натиска на ГЕРБ – Цветанов и НФСБ – Валери Симеонов, ако не бях се противопоставил яростно.”

 

 

 

 

 

 

news.bg