Градът е една огромна строителна площадка, но е за добро – в следващите 25 г. няма да се налага разкопаване, цялото трасе от Социалните жилища до „Байкал” ще бъде с нов асфалт…

Ще се кандидатирам за трети мандат, ако жителите преценят, че отговарям на очакванията им

До месеци община Дупница ще получи сериозен тласък за развитие – ще се увеличат възможностите за бизнес, доходите на жителите, както и приходите в хазната. Всичко това ще стане благодарение на туризма и конкретните действия, предприети от общината в тази насока. Това издаде в интервю за в. „Вяра” кметът Методи Чимев. С градоначалника разговаряме по актуални въпроси, които вълнуват жителите на общината:

Г-н Чимев, как Дупница се промени пред очите Ви от момента, в който за първи път влязохте в кметския кабинет до сега?

– Тук отговорът е малко клиширан, който трябва да дам, но друг коректен няма. Жителите на Дупница са тези, които могат да дадат най-точна и трезва оценка за промяната. Самата Вие съм убедена, че виждате какво е направено и какво се прави.

В града текат грандиозни ремонти. Какво да очакват дупничани след финализирането им?

Подробности в печатното издание

4 КОМЕНТАРИ

  1. Кмете да не визирате мега проекта който вече успешно реализирахте с много писти над село Джерман и село Бистрица.

  2. Кмете ,ако разчитате на туризма Община Дупница е загинала.Да сега от къде имаше финансиране ????????Похарчихте ли всичко и сега се надате на туризъм.Направете като в Сапарева Баня Синя зона в събота и неделя .ХА ХА ХА .

Comments are closed.