Методи Чимев счупи бутилка шампанско в багера при стартирането на проекта „Дом и семейство за всяко дете от община Дупница”.
  • Пускат модерни автобуси в Дупница, градът с нови улици и по-чист въздух

  • Тръгва и строежът на Център за деца за 400 046 лв., градоначалникът: Ремонтите в жк „Бистрица” се забавиха с месец, крайният срок е 8 ноември

Кметът на Дупница Методи Чимев даде старт в рамките на един ден на два много важни проекта за града на обща стойност 7 442 945 лв.

На церемониите присъстваха кметският екип и председателят на Общинския съвет в града Емил Гущеров (най-вляво).

Архиерейският наместник на Дупнишка духовна околия отец Георги Паликарски отслужи тържествен водосвет, а след това градоначалникът направи символичните първи копки и разби бутилки шампанско в багера.

Кметът направи първа копка на центъра за деца.

Най-важният европейски проект за града – „Интегриран градски транспорт на Дупница”, е свързан със строителството и реновацията на пътна инфраструктура.

Дупничани приветстваха началото на проектите.
Красимир Георгиев

Подробности в печатното издание

2 КОМЕНТАРИ

  1. Абе дано всичко това се случи в Дупница и подизпълнителите и общинската управа не откраднат парите и да кажат ,че са се свършили.Мафията на местно общинско ниво е вече много голяма.Всеки играе с подизпълнителите.!!!!!!!!!!!!!

  2. Познавам мазни мангали от Дупница квартал Горна махала който се хвалят от Обществените поръчки на които са подизпълнители , а спечелили търга са фирми близки до Общинската власт/даже участници/Требва да има контрол на обществените поръчки ,иначе един кръг от обществено известни хора от властта взима парите от Обществените поръчки и,Европарите и Европроектите.Аман от корупция и в тази община !!!

Comments are closed.