• Няма следи от влизане с взлом в жилището й в Студентски град

 

Плеймейтката и модел Моника Валериева от Дупница бе обрана. Кражбата е станала от неин апартамент в новопостроена кооперация в Студентски град. Самата тя посочи пред полицаите от Седмо РПУ, че стойността на задигнатите бижута и парични средства надхвърля 400 000 лева. Пред полицаите, направили оглед на обраното жилище, е декларирано, че от дома са задигнати скъпи часовници от марките „Картие“ и „Ролекс“, дизайнерски бижута, гривни и обеци с диаманти и внушителна сума пари. Вероятно е Валериева да се сдобие с извънредна проверка от Националната агенция по приходите (НАП), съобщава Lupa.bg. Според публикацията Валериева няма официална работа и не е декларирала приходи от трудова дейност за отминалата 2018 г., както и за предходни години. Единствените установени доходи на Моника с платени данъци към тях били 60 000 лева, получени от нея през 2015 г. от участието й в риалити шоуто „ВИП Брадър“.

Полицията работи по няколко версии относно извършителите на обира. Няма следи от влизане с взлом. Според разследващите, в жилището на Валериева най-вероятно е проникнато с подправен ключ. Самата Моника Валериева е в шок. Влязла е в болница. /standartnews.com

 

1 коментар

  1. Айде наново започваме със свирките – а тъкмо беше залебила, милата. Ама няма страшно, това не е сапун да се изтърка, ще заработи наново.

Comments are closed.