Увеличение на броя на служителите в общинската администрация със 7 души предстои в Бобов дол. „Работещите в общинската администрация ще се увеличат със 7 души. В докладна записка до Общинския съвет кметът Елза Величкова предлага да приемем численост на персонала от 82,5 бройки, при 75, 5 бройки в момента. 56,5 бройки са в делегирани от държавата дейности, а 26 – в местни дейности. Отделите си остават същите, ресорите на зам. -кметовете и секретаря на общината също”, съобщи председателят на местния парламент Елеонора Христова. Трима от новите служители ще бъдат назначени в отдела за социални дейности, като това е свързано с извънредното положение и епидемията, обясниха от общинската управа. Двама ще работят в отдел „ТСУ”, един – в отдела за европроекти. Заложена е и една бройка за чистачка.

Докладната ще бъде разглеждана на закритото заседание на Общинския съвет на 31 март.

 

Юлияна КОЛЧАКОВА

 

 

5 КОМЕНТАРИ

 1. В Бобов дол населинието намалява ,НО администрацията се увеличава.Пари за различни дейности няма ,а за лапачите безделни има.Да са ви честити.

 2. Да…..
  Само няколко ЧОВЕКА заслужават ПОХВАЛА в администрацията.
  Всички други хора са назначени по партийна линия, както и тези 7.

 3. Ами благодарение на хората в общината и БКС Величкова спечели изборите! Не знам кои са тези от администрацията за похвала, но бройката е стряскаща.

 4. МАЛКО СА 7. ИСКАМЕ ОЩЕ +10.НИЩО ЧЕ ПРЕДИ ИМАШЕ ПОВЕЧЕ НАСЕЛЕНИЕ ОБЩИНАТА. В ОБЩ.АДМИНИСТРАЦИЯ БЯХА НА ПОЛОВИНА,СЕГА СМЕ НА ПОЛИВИНАТА ОТ ПРЕДИ,НО ПЪК АДМИНИСТРАЦИЯТА Е ДВОЙНО ПОВЕЧЕ,КОЯТО НЕ ВЪРШИ РАБОТА ЗА 2 СТОТИНКИ, ТА СЕГА ОЩЕ НЯКОЙ ЛАПАЧ-ЛИЗАЧ НАШ ЧОВЕК МОЖЕ.

 5. Благодарение на тези няколко ЧОВЕКА, които работят търтеите взимат заплати.
  А всички ТЪРТЕИ са назначени и дори и не знаят на каква длъжност са.
  Вие Г- жо кмет, свитата от администрацията и обс ще доведете общината на дъното.
  Рибата замирисва от главата

Comments are closed.