Дамите от ГЕРБ-Бобов дол и областният клубен секретар на Жени ГЕРБ-Кюстендил Росица Борисова подкрепиха кампанията „Жълти стотинки“. Организирането на дарителската акция бе по инициатива на общинския съветник Росица Борисова и офис сътрудника в клуба на ГЕРБ-Бобов дол Магдалена Милкова.

Кампанията „Жълти стотинки“ е национална, а събраните средства през изминалите 13 години са използвани за закупуване на апаратура, болнично обзавеждане, детски играчки, книги и други пособия. Всички те са дарявани на различни болнични отделения в цялата страна. Идеята на акцията е, че всеки може да се включи и дари стотинки, които често неглижираме, но натрупани, могат да бъдат сериозна сума.

„За периода от няколко месеца в клуба на ПП ГЕРБ в град Бобов дол бяха събрани 170 лв. Цялата сума е събрана от монети от 1, 2 и 5 стотинки, които са дарявани от членове, симпатизанти и граждани от Бобов дол. Малък жест, но от сърце“, така коментира събраното дарение Росица Борисова и благодари на всички, които са се включили.

Събраната сума за кампанията „Жълти стотинки“ бе връчена на Ирина Митева от област Ловеч, която е една от учредителките и координатори на инициативата на национално ниво.

 

 

2 КОМЕНТАРИ

  1. Смях!!Не мога да разбера,как може да им хрумнетакава глупост!!

  2. Ами нашата болница вече не съществува, така, че … И такава щуротия на фона на шкафчетата с евраци на Баце, може да роди главата само на жена-ГЕРБ, а на Росица Борисова и дай да прави нелепости, само и само да демонстрира активност! Ужас! Мая, защо още го търпиш това недоразумение?!

Comments are closed.