dav

Окръжен съд – Кюстендил потвърди взетата по отношение на 43- годишния Антон М. от Бобов дол мярка за неотклонение „задържане под стража“ и отхвърли жалбата му срещу определението на РС – Дупница. Съдът счете, че макар и на този ранен етап от разследването, може да се направи обосновано предположение за съпричастност на лицето към извършване на тежко умишлено престъпление – 3 кражби. Деянията са извършени в условията на продължаващо престъпление и опасен рецидив. Има реална опасност и от извършване на друго престъпление, се посочва още в мотивите на съда.

Антон М. е обвиняем за опит и за отнемане на чужди движими вещи. На 29.02.2020 година от жилище в бл. 14 в Бобов дол е отнета парична сума в размер на 380 лв. На 15.04.2020 г. от газстанция е отнет петжилен меден проводник, с дължина 13 м, на стойност 7,15 лв. На 02.05.2020 година от кафе-аперитив в централната градска част, в съучастие като съизвършител с Иван Г., Антон М. е направил опит да отнеме уебкамера, с usb кабел, монетник, стъклени бутилки с алкохол, парична сума в размер на 16,48 лв., или чужди движими вещи на обща стойност 76,84 лв., като опитът е останал недовършен поради пристигане на служители на РУ-Бобов дол. Обвиняемият е извършил престъпленията при условията на опасен рецидив, осъждан е 17 пъти, в това число и на „лишаване от свобода“.

Определението на Окръжен съд – Кюстендил, с което по отношение на Антон М. е потвърдена мярка за неотклонение „задържане под стража“, не подлежи на обжалване и протестиране.

 

2 КОМЕНТАРИ

  1. Ура, браво и да живей! Този изрод Тони е виновен да сме на последно място по доходи, с най-ниски пенсии, най-голяма корупция, да нямаме равен достъп до здравеопазване, да сме на първо място по смъртност, да сме гладни бедни и болни, без бъдеще, необразовани! Сега като го затвориха ще потекат реки от мед и масло и ние ще само ще кусаме. Той, само той е виновен! Хвала на такава власт, която ни отърва от кръвопиеца! Ликувай, Българио! Баце с пачките евраци е невинен, да се свети името Му! Всички да излезем по площадите да Му благодарим на Него и на Божия инструмент Гешев! Ех, Мила Родино, как стигнахме дотук?!

  2. А някой помисли ли, че този мъж живее като скот, че няма какво да яде, че е отхвърлен от всичко и всички, на всичко отгоре има сериозни здравословни и психически проблеми! Но нашата “социална” държава не си мърда пръста! Никой не поглежда каква мизерия е в Бобов дол. Къде си кметице Елза, не те ли е срам да се возиш на служебна кола, да си наконтена, макар и кичозно, а хората в града ти да стигнат до просешка тояга? Мръдни го тоя дебел г.з и направи нещо за народонаселението! След твоя мандат ще трябва да дръпнем шалтера!

Comments are closed.