Вероника Димитрова от Дупница е първият участник в новата празнична игра на вестник „Вяра” за най-красива коледна украса. Вероника ни изпрати снимки, които са пълни с уют, топлина и красота. Двамата с малкия й син Божидар украсиха коледната елха и внесоха огромна доза празнично настроение в дома на семейство Димитрови.

Вие също ни изпращайте снимки на вашите елхи, на празничната украса, с която сте преобразили дома си, на всички украшения, които сами сте изработили. Покажете ни с колко много любов сте украсили и как сте създали едно уютно и празнично кътче. Нека заедно направим декември още по-красив и вълнуващ. Всички снимки ще бъдат публикувани в печатното издание и фейсбук страницата на вестник „Вяра”.

Вашите снимки може да ни изпращате във фейсбук и на имейл balgarkanews@gmail.com, не забравяйте да посочите името си, от кой град сте и телефон за обратна връзка.

Наградата е изненада – очаквайте я през януари.

Победителят ще бъде избран чрез томбола.

Коя ще бъде най-харесваната снимка? Може би точно вашата? Затова ще връчим още една специална награда за снимката, получила най-много харесвания в социалните мрежи.

Срокът на играта е до 22 декември