Досегашният футболист на ЦСКА-1948 Андон Гущеров вече е част от “Пирин” /Благоевград/. Това съобщи изпълнителният директор на футболния отбор Таско Тасков. Футболистът и клубът са се разбрали по всички въпроси. Договорът с нападателя е за година и половина.

„Останах доволен от разговора, който проведохме с известния наш футболен съдия, в момента изпълнителен директор в “Пирин” /Благоевград/ Таско Тасков. С него си стиснахме ръцете, за да продължа кариерата си в благоевградския тим. При условие че се появи оферта за трансфер в отбор от чужбина, ще бъде пуснат без претенции от “Пирин”. В противен случай ще продължа да играя за тях и да помогна за влизане на отбора в Ефбет лига”, сподели Андон Гущеров, който в родния си град е известен като петричкия Неймар.

Новото попълнение на “орлетата” бе представен от мениджъра Уорън Фийни. “Много съм доволен от привличането на Андон. Търсехме футболист с неговите характеристики, който може да играе на различни позиции в атака”, заяви мениджърът на “Пирин”.

Гущеров допълни: “Завръщам се в “Пирин” с надеждата да помогна на отбора да спечели промоция в елита. Надявам се, че с общи усилия ще успеем да изпълним целта”.

30-годишният петрички футболист до момента е играл в отборите на “Славия”, “Волов” /Шумен/, “Вихрен”, “Септември” /Симитли/, Монтана, Любимец, “Пирин” /Благоевград/, “Нефтохимик” и ЦСКА 1948.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here