Атракция! Куче шофьор „подкара” мотокара на състезателя Калоян Бошикьов в Бобошево, приятелите му се надпреварваха да го снимат

Мотосъстезателите от Бобошево Калоян Бошикьов, Александър Ценов и спонсорът Стефан Паргов

 

Куче в Бобошево стана истинска атракция, като се покатери на мотокар и аха за малко да го подкара. Четириногият ентусиаст се изкефи на машината, а шофьорското място доста му отива, категорични са приятелите на мотокрос състезателя Калоян Бошикьов. Те се надпреварваха да правят снимки на кучето шофьор.

Кучето върху любимия си мотокар

Кучето живее в бобошевска автоморга. Фенове дойдоха да поздравят за успешното представяне на мотокроса в Бобошево мотосъстезателя Калоян Бошикьов, който спечели купата в памет на Дени. Калоян е брат на известния мотосъстезател Явор Бошикьов. Пред очите на Калоян Бошикьов, на мотосъстезателя Александър Ценов и на Стефан Паргов кучето от автоморгата се изкатери върху мотокара на Бошикьов. Разбира се, стана център на внимание и бе нащракано от десетки фотоапарати. Бащата на Калоян е бил най-добрият ветеринарен лекар в Бобошевска и Кочеринска община дълги години и семейството му е известно с благородството си към животните, казаха близки на семейството.