Wednesday, July 17, 2024
HomeРегионКюстендилЧитател на в. „Вяра”: Служител на ГКПП-Гюешево заснет да иска 20 евро за кафе...

Читател на в. „Вяра”: Служител на ГКПП-Гюешево заснет да иска 20 евро за кафе от чужденец с думите: Тук си има традиции

 

Сигналът е изпратен и до полицията! Отказват да пуснат чужденеца на граничния пункт, ако не ги почерпи, замесени са  хора от всички смени, твърди читателят, пожелал анонимност

Читатели на в. „Вяра” заснеха митничар на ГКПП-Гюешево да си иска 20 евро от чужденец. Клипът е заснет от самия потърпевш, като видеофайлът бе изпратен на редакционната поща, на него се чува диалог между служител на пропускателния пункт и чужденец. Видеото ни е изпратено от читател, пожелал анонимност, като името му се пази в редакцията. Той пише: „Видеото е направено на входа на ГКПП-Гюешево от преминаващ чужденец. За съжаление се е изплашил да не го видят, че снима, и е изключил заснемането на картина и има само начални кадри и след това само звук. Историята е следната – отказват да го пуснат, ако не ги почерпи с 20 евро за кафе, каквато е традицията според този полицай, в противен случай ще му сложат печат в паспорта, което явно е възможно…

Сигналът е изпратен и до инспектората на полицията, но най- вероятно всичко ще се потули. Надявам се на пълната ми анонимност, замесени са много хора от всички смени на Гюешево”, пише читателят.

При прослушването на звуковия файл се чува, че българският служител пита: „Закъде пътувате?”. Следва отговор „София”. Чува се реч на немски и английски, след това думите „картон и пълномощно”. Следва въпрос от служителя: „Какво ще правите там?!”. Малко по-късно служителят пита: „Момчилов сте Вие?!” Следва отговор на чужд език. Отново служителят се включва в разговора: „Република Косово”. Следва чуждоезикова реч, след това и реплика на служителя: „Направо си разбираш български. Виж са, тука си има традиция…”. Следва говор на английски. Следва реплика на български от служителя: „Къде?”.

Гледайте видеофайла ТУК

RELATED ARTICLES

4 COMMENTS

 1. Великият Тодор Живков тези отрепки ги оправяше за часове , не се срамувайте да се сещатате за миналото , срамувайте се от положението в което се намира България сега ! Срам !

  • Прав сте,само гледаме,иначе е промиват мозаците с Държавна сигурност и прочие….

 2. Did you know that at this super casino we have hundreds of world class Slots, including our popular Progressive Jackpots? With this Welcome Offer you can double your deposits and start spinning your way to million dollar jackpots! How great does that sound?
  Get started today by opening an account and making your first deposit.
  Get spinning to win millions
  bigsmartclub.com
  bigsmartclub. com

Comments are closed.

Most Popular