Първо във ВЯРА/обновена/: Жив по чудо! Гинекологът д-р Кр. Кръстев от Дупница се забоде в линейка със скутера си, с потрошени ребра е

 

Гинекологът д-р Красимир Кръстев от болницата в Дупница се удари челно със скутера си в линейката на Спешен център – Сапарева баня и остана жив. Докторът е с няколко счупени ребра. Инцидентът стана на кръстовището пред бившите складове за тютюн близо до стадион „Бончук“ в Дупница. Това е втори удар за Кръстев, преди две седмици пак катастрофирал със скутера си, тогава паднал между общинската болница и гимназията по хранително-вкусова промишленост в петък на обед

„Потресени сме от случилото се, много се изплашихме. Скутерът е много голям, докторът лети с голяма скорост, можеше да загине на място, можеше и екипът на линейката да пострада, виждаме го често с този мотор, май трябва да го спре някой“, коментираха дупничани.

Очевидец на инцидента е и дистрибуторът на лекарства от Перник Емил Нанков: “ПТП-то стана при тютюневите складове на кръстовището за с. Самораново. Там има заведение за хранене. До стадиона е близо, храня се всеки път, когато идвам в Дупница.

Емил Михайлов от Дупница е категоричен на страницата ни във фейсбук: „Докторът няма никаква вина, линейката се движеше с включени светлини“.

Вследствие на катастрофата скутерът е на части, щетите за доктора са големи. Линейката е със счупен радиатор и огънат капак. Кръстев е закаран в Спешния център, където да му бъде оказана медицинска помощ. Причините за пътния инцидент се изясняват от полицията в Дупница. Точно тук стана ПТП-то, твърди Емо Михайлов и ни прати снимка.


Точно тук стана ПТП-то, твърди Емо Михйлов и ни прати снимка.