Дупничани луднаха по кръста на св. Иван Рилски над Дупница – наблюдават го с бинокли, Виолета Манчева: Това е голяма божествена закрила, моля се синът ми Георги да ме дари с внуци

Семейство Манчеви се молят скоро дупките по улица „Яне Сандански” да се запълнят, шофьорите си трошели колите

Кръстът на свети Иван Рилски в Рила планина над Дупница и село Бистрица стана хит сред дупничани. Хората не спират да коментират и анализират божия знак от широколистна гора. Дупничани дори го наблюдават с бинокли от ГУМ и последния етаж на община Дупница. Майката на риболовеца Георги Манчев – Виолета Манчева сподели, че древна легенда говори за кръста на свети Иван Рилски в Рила планина.

Виолета се гордее с красивата стена на сина си – майстора риболовец Георги
Риболовецът Георги Манчев често запълва дупките с пясък, който дъжда отмива

„Чудесата над Дупница не спират да валят”, радва се Виолета Манчева, която от години участва активно в изборния процес в Дупница като член на изборна комисия. „Първо иконата на Богородица с младенеца в парк „Рила”, пирамидата на траките с тракийско светилище на Фенерка и сега всички видяха кръста на свети Иван Рилски над Дупница. Това е голяма божествена закрила за града”, допълни Виолета Манчева. Тя се помоли на светия кръст на свети Иван Рилски скоро синът й Георги да я зарадва със снаха и внуци. Тя използва момента да сподели, че пред къщата им на ул. ”Яне Сандански” има много дупки, които трябва да бъдат запълнени, тъй като в тях денонощно пропадали коли.

Риболовецът Георги, който се занимава със строителни дейности запълва непрекъснато дупките пред къщата си, но дъждът отново ги отваря. Георги е измайсторил дизайнерски кът на улица „Яне Сандански” и с гордост го показа.