Дупнишката група на ГЕРБ конгреса М. Чимев, Е. Гущеров, К. Милев, Й. Йорданов поздравиха Борисов за преизбирането му като лидер, депутатът Константинов: Димитър Главчев оглави Контролната комисия, той работи на пълни обороти

ОбС шефът Емил Гущеров, депутатът Ивайло Константинов, съветникът Йордан Йорданов, кметският екип – Методи Чимев, Красимир Георгиев, Крум Милев

Прогнозата на дупнишкия депутат от ГЕРБ Ивайло Константинов, че подалият оставка председател на Народното събрание Димитър Главчев ще влезе в ръководството на възлова комисия в партията, се оправда на 100 процента. Димитър Главчев бе избран за председател на Контролната комисия по време на Четвъртото редовно отчетно-изборно делегатско национално събрание на ГЕРБ. „Главчев е много добър човек. Когато сме изправени пред такава огромна отговорност – да поемем председателството на Европейския съюз, би трябвало някои хора да овладеят скандалния си дух. Главчев води по-голяма част от преговорите, беше първи помощник на Борисов и свърши огромна част от работата. Това е начин да продължи да работи на пълни обороти”, коментира депутатът Ивайло Константинов.

Кметът на Банско Г. Икономов, зад него е К. Загорчин.

Дупнишката група на форума, на който се събраха 1200 делегати от цялата страна, запечатаха момента на паметна снимка с коментар „Силни заедно”. ОбС шефът Емил Гущеров, депутатът Ивайло Константинов, съветникът Йорданов Йорданов, кметският екип – Методи Чимев, Красимир Георгиев, Крум Милев, се поздравиха с преизбирането на лидера на партията Бойко Борисов. Колегите им от Банско – кметът Георги Икономов и ОбС шефът Костадин Загорчин, също поздравиха премиера за преизбирането му. „Банското крило на Конгреса на ГЕРБ”, коментира Икономов и също засне участието на Банско във форума.

„Благодаря на всички за перфектната организация на Четвъртото редовно отчетно-изборно делегатско национално събрание на ПП ГЕРБ. С поредния ни форум доказахме, че сме партията, която работи за развитието на всички български региони и за решаването на проблемите на всички български граждани. Бойко Борисов, ГЕРБ и всички ние гарантираме европейския път на България”, отбеляза и Цветан Цветанов.