Дупнишките депутати Ив. Константинов и д-р Ибришимов изгледаха звездния мач между легендите на „Марек” и „Левски”, фенове се надпреварваха за снимка с Димитър Пенев

3:3 завърши звездният мач между легендите на футболен клуб „Марек” и на „Левски” по повод 40 години от разгрома на дупничани над „Байерн” (Мюнхен).

Ивайло Константинов
Иван Ибришимов

На трибуните атрактивният мач бе изгледан от десетки дупничани, от депутатите Ивайло Константинов и д-р Иван Ибришимов, ОбС шефа Емил Гущеров, зам.-кмета Крум Милев.

Точни за „Левски” бяха Емил Спасов и Дончо Донев с две попадения. За „Марек” голове отбелязаха Димитър Авджийски (с две попадения) и Даниел Белчев. Звездната среща бе и по попод 65 години от създаването на култовия стадион „Бончук”.

Димитър Пенев (в средата)

Присъствието на легендарния треньор Димитър Пенев взриви трибуните, дупничани се надпреварваха да се снимат с колоритния селекционер. „Винаги е приятно с големия Димитър Пенев! Чичо Митко уважи дупнишкия футбол във връзка с 65-ата годишнина на стадион „Бончук”.

Чувствам се страхотно”, сподели Васил Стоянов. Ивайло също се снима за спомен от стадион „Бончук” на мача на ветераните, Ники Илиев също бе сред известните футболисти, които бяха помолени за снимка и автограф. Дупничани оставиха празни седалките на „Слънчев брег”, повечето запалянковци избраха да се настанят в сенчестата част на стадиона. Венцислав Венчов пък припомни в социалната мрежа паметни моменти от победата над „Байерн”.