Дупница триумфира! Кметът Чимев завърза балканския пояс по кикбокс на Добри Радев, с треньора Кирил Чакъров благодариха на 2000 души публика с падане на колене

Кметът Методи Чимев връчи балканския пояс на Добри Радев, до него вляво е треньорът Кирил Чакъров

 

Шампионът излезе на ринга под звуците на „Капитан Петко войвода”, взе титлата в битка с хърватина Ерик Буза

Зам.-кметът Крум Милев и ОбС шефът Емил Гущеров изгледаха двубоите от ВИП масите

Марио Кирилов се появи на арената с дъщеря си Дария, грабна плакет за принос в спорта

Носителят на редица титли по кикбокс Доброслав Радев от Дупница запаса балканския пояс в зрелищна битка пред около 2000 души публика в Спортната зала.

Марио Кирилов отива на двубой с дъщеричката си Дария в ръце

Той победи хърватина Ерик Буза, европейски и световен вицешампион. След срещата Добрев сподели, че успехът му се дължи 50% на треньорите и 50% на невероятната публика, която по време на мача скандираше името му.

Танцьорите направиха към ринга шпалир от знамена
Малката щерка Борянка на многодетната бизнесдама Маринка
Кметът Чимев връчи балканския пояс на Радев
Доброслав Радев с треньораси Кирил Чакъров

Той излезе на ринга под звуците на „Капитан Петко войвода”. На ринга за първи път рундовете се отброяваха от момичета в народни носии. Кметът на Дупница Методи Чимев завърза балканския пояс на Радев.

Кметът Методи Чимев със зам.-кмета Милев и ОбС шефа Гущеров изгледаха мачовете с ВИП гости
Автотърговците от Дупница също бяха мощна агитка на галавечерта
Транспортният бос Мишо със съпругата си и сина си

Галавечерта по кикбокс в спортната зала се превърна в незабравимо шоу и голяма атракция за хиляди фенове. Срещата си спечели и другият дупничанин – Славчо Павлов, срещу македонеца Стоян Цветков.

Майката на Кирил Чакъров
Автотърговецът Емил Мачето с двамата си синове на опашка за шоуто
Танцьорки в народни носии си направиха селфи със Славчо Павлов
Тъстът на Марио – Георги Златанов поздрави зетя си за победата

След феноменалната си победа Доброслав благодари на невероятната публика, която непрекъснато скандираше името му. Фенове развяваха националния флаг с изписаното име на Доброслав Радев. Той и треньорът му Кирил Чакъров паднаха на колене да благодарят на ненадминатата дупнишка публика за подкрепата. Дупничани и главните герои в галавечерта поляха победата в местен клуб. Танцьорите от читалище ”Зора” изправиха публиката на крака с кръшни народни танци.

Кметът на Дупница инж. Методи Чимев, зам.-кметът Крум Милев и ОбС шефът инж. Емил Гущеров възнаградиха Радев с едни от най-силните аплодисменти. ВИП гостите, сред които бе и директорът на ОДМВР – Кюстендил, Елиан Стамболийски, бяха поканени на стилен коктейл на маси, разположени около ринга.

Танцьорките на хореографката Дилиана Диканска
Автотърговецът Илиян гледа кикбокса в публиката
Ивайло и съпругата на треньора Кирил Чакъров – Ани Минкова

Известният състезател по кикбокс Марио Кирилов пък излезе на ринга, носещ дъщеричката си Дария на ръце, и предизвика овациите на цялата публика. Марио избра да продължи кариерата си като кикбоксьор в Дупница.

Красавицата Милена Панева от СК „Патриот” и съпругата на Кирил Чакъров
Бизнесменът Вельов със съпругата си

За принос в спорта той получи плакет от президента на Про-Файт и член на УС на БККБ Стефан Маринов. Галавечер по кикбокс се прави за първи път в Дупница, организатори са община Дупница, Българската федерация по кикбокс и спортен клуб „Патриот” Дупница.

Стотици фенове се снимаха с носителя на балканския пояс Доброслав Радев.