Гаджето на Александра Богданска от Благоевград – Макс, луд от ревност заради Лудия репортер

Гаджето на благоевградчанката Александра Богданска – италианецът Макс, не е на себе си, откакто тя влезе в къщата на „ВИП Брадър”. Манекенката влезе в шоуто с цел да стане известна, но отново запали искрата на старата любов с Даниел Петканов.

В същото време гаджето й Макс лудо я ревнува. Запознати споделят, че Макс полудял от ревност, след като Богданска започнала да демонстрира близки отношения с бившия си и не спирал да пие и да обикаля нощните клубове. Още в началото той бил против влизането й в къщата, но тя настоявала, тъй като престоят в Нови хан ще й донесе популярност, рекламни договори и стабилни приходи, пише “Телеграф”. Алекс и Петканов се разделиха след бурен скандал заради изневяра от нейна страна. Тогава тя се събра с италианеца и двамата обикаляха света. Сега обаче в къщата Алекс отново усети трепети към Даниел и е въпрос на време двамата да подновят връзката си.

В същото време бащата на Александра – съветникът Милан Богдански от Благоевград, коментира, че ако с Даниел се обичат, няма да застане на пътя на любовта им.