Sunday, June 16, 2024
HomeСкоростиGenesis направи кола за домашни любимци

Genesis направи кола за домашни любимци

Genesis използва своя изцяло електрически SUV GV70 като основа за най-новата си иновация: концепта X Dog. Тази нетрадиционна концепция е създадена с внимателно обмисляне, като черпи вдъхновение от няколко убедителни фактора.

На първо място, Genesis посочва изследвания, проведени от Университета в Линкълн, като изтъква проучвания, които показват намаляване на неспокойното поведение сред кучетата, пътуващи в електрически превозни средства. Освен това X Dog използва способността на Genesis GV70 за връзка между превозните средства (V2L), която служи като основа за набор от функции. Сред отличителните е функцията за душ, снабдена с шестлитров резервоар за вода. Освен това в концепцията на X Dog е интегриран сешоар по поръчка, който допълнително повишава удобството и комфорта на собствениците на домашни любимци.

Вътре в багажника луксът се среща с практичността с тапицерията от веганска кожа, която отразява елегантността на интериора на GV70. Тук вашият космат спътник може да спи в отопляема възглавница за кучета, придружена от безжична аудиосистема за забавление в движение.

Безопасността остава от първостепенно значение, което се доказва от включването на персонализиран кожен нашийник за кучета и предпазен колан. Издърпващата се рампа, изработена от лек алуминий и въглеродни влакна, допълнително подобрява достъпността, като същевременно се фокусира върху минимизиране на теглото.

Забележително е, че целият модул X Dog, включително отделенията за съхранение и рампата, е проектиран така, че да може лесно да се демонтира, което осигурява гъвкавост на собствениците, които имат нужда от допълнително пространство./ fakti.bg

RELATED ARTICLES

Most Popular