Героят на Галеви в съда – ченгето Славчо Мутафчийски „открадна” съпругата на дупнишкия фотограф Росен Чучуков – Мая

Ангел Христов, Пламен Галев и Славчо Мутафчийски

 

  • Двамата свиха гнездо в сградата на фризьорката Кирка Златарска, посрещнала със сълзи на очи „братята” след процеса 
Мая ( вдясно)

Бившият шеф на Икономическа полиция от времето на Братя Галеви Славчо Мутафчийски открадна хубавата съпруга на фотограф №1 на Дупница Росен Чучуганов – Мая. Славчо и Мая заживяха на съпружески начала в една от най-хубавите кооперации в центъра на Дупница. Новата двойка заживя в сграда, собственост на Кирка Златарска, която вдигна кооперация по времето на Галеви, са коментарите в Дупница.

Кирка Златанова

Златарска се прочу като фенка №1 на баретите, при излизането им от ареста тя ги посрещна със сълзи на очи в Градската градина в Дупница. Мутафчийски отказа да съобщи колко е платил на Златарска за новото си семейно гнездо. Мая е третата жена, с която Славчо живее като със съпруга. Зад гърба си той има два развода, а дупничани са категорични, че Росен и Мая бяха едно от най-хубавите семейства в града. Искрата между Мая и Славчо пламнала още преди развода на дамата. Последен, както винаги, разбрал съпругът Росен, коментират ги дупничани.

Златарска посреща Галеви в Градската градина

Славчо и Мая се събрали, след като любовта им била разкрита. По време на Галеви Мутафчийски вдигна огромен хотел в Сапарева баня и срещу него започна разследване за произход на средствата му, тъй като сапаревобанци се чудеха откъде има толкова пари, за да построи вила „Ася”. Пред властите той извадил документи, че е вдигнал хотела със заеми от приятели, а самата сграда вдигнал с голи ръце баща му, който е строителен работник.

Припомняме, че името на Мутафчийски нашумя по времето на Галеви, ченгето се правеше на герой в съда, защитавайки баретите, а след изказването си под клетва седна редом до тях и попита: „Добре ли се представих”.

Дупничани коментират обаче, че Мутафчийски е прекалено дребна риба, за да е в обкръжението на Галеви, защото те играят само с големи играчи. В момента той е редови криминалист.