Honda CR-V 2022 със сериозни промени

CR-V вече е хибриден в съответствие с плана на Honda да бъде напълно електрифициран в Европа до края на следващата година, така че очакваме автомобилът от шесто поколение да бъде по-скоро визуално и материално променен, а не цялостен технически ремонт. Много е вероятно той да бъде подкрепен от еволюираната версия на актуалната архитектура Compact Global Platform, както при неговия нов събрат Civic.

Следователно сегашното 2-литрово бензиново-електрическо устройство e: HEV на CR-V без съмнение ще бъде запазено, докато по-малка система, базирана на 1,5-литров двигател с вътрешно горене, може да бъде въведена, какъвто е случаят със Civic, Jazz и HR-V.

Новата предница е най-очевидната разлика в сравнение с настоящия CR-V, с широкоформатната му шестоъгълна радиаторна решетка, заобиколена от тънки LED светлини, но специфичните детайли остават скрити при тестовите автомобили от плътен камуфлаж на този ранен етап. Последните снимки обаче показват, че новият автомобил ще бъде по-широк и по-дълъг от предшественика си, вероятно в опит да постави по-голямо разстояние между двата SUV-а, които Honda продава в Европа.

Японската компания Honda все още не е представила официално предварителен преглед на новия CR-V или не дава подробности за неговото представяне, но предвид сроковете за разработка на последните модели бихме очаквали да видим, че камуфлажът ще бъде свален около средата на 2022 г. преди пускането на пазара към края на същата година./ ams.bg