Инж. Ал. Александров е новият шеф на ОП ЧОБ в Бобов дол, Виолина Стоилкова аут след заповед на кмета Елза Величкова

Виолина Стоилкова

 

Инженер Александър Александров е новият шеф на общинско предприятие „Озеленяване, чистота и благоустройство” в община Бобов дол. Той зае мястото на досегашния шеф Виолина Стоилкова, която е освободена от длъжността със заповед на кмета Елза Величкова. Александър Александров досега заемаше длъжността контрол по строителството в общината.

Даниела Методиева

„Предприятието има нужда от здрава ръка. Направеното до момента не е малко, но най-тежкото и големите предизвикателства, свързани с подобряването на инфраструктурата на общината изискват още по-голяма енергия. Ще е нужно и подобряване на организацията на работа. Обликът на града и селата се подобрява, но са необходими по-решителни действия”, уточниха от пресцентъра на миньорската община.

Елза Величкова

Дупнишката прокуратура образува предварителна проверка срещу двама служители в предприятието, уличени в надуване на цените на гробищните услуги. Оказа се, че служителите са получили пари в знак на благодарност от граждани при няколко погребения в много студените зимни дни. Тогава се наложило те да режат огради и да копаят замръзнала пръст. Въпреки тежките условия те са наказани с дисциплинарна мярка мъмрене.

Междувременно стана ясно, че прокурорът от районната прокуратура Даниела Методиева е прекратила производството подари липса на престъпление.