КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА: Дупничанинът Бойко Арсов двойник на премиера Бойко Борисов, приятелите му Иван и Иво: С тази визия е само за Министерския съвет

Дупнишкият двойник на премиера Борисов – Бойко Арсов

 

Още един двойник на премиера Бойко Борисов се появи в Дупница. Дупничанинът Бойко Арсов излезе на разходка пред Спортната зала в града и моментално го взеха за близнак на министър-председателя. „Дори предизвика задръстване на улицата, всички се обръщаха да го гледат”, допълниха приятели на Арсов, които са категорични, че между двамата има съществена прилика.

Бойко Борисов

Бойко Арсов от Дупница се разходи в черно спортно яке досущ с маниерите на премиера пред спортната зала. За 10-те минути пред спортната зала спряха около 10 автомобила, които объркаха Бойко от Дупница с премиера Бойко Борисов.

Приятелите на дупнишкия „премиер” Бойко го посъветваха да се разходи около Министерския съвет и да не се отърве от обожателки. „Въобще да не се връща в Дупница. С тази премиерска визия по-добре да си стоиш в Брюксел или в София”, помайтапиха го приятелите Иван и Иво.