Кметът Чимев връчи наградата на футболист №1 на „Марек” Димитър Владимиров, президентът Борис Паризов изпусна коледното парти заради бизнес ангажименти в Италия

Кметът на Дупница Методи Чимев поздравява футболиста на годината Димитър Владимиров

ОбС шефът Е. Гущеров връчи призовете на малките играчи с треньори Станислав Станчев и Иван Стоянов, депутатът Ибришимов награди възпитаниците на Янек Кючуков

Тити Папазов обра овациите: В този малък град има голям отбор

Димитър Владимиров бе избран за футболист №1 на „Марек” за 2017 г. на бляскава церемония в Спортната зала в Дупница.

Тити Папазов връчва наградата на Симеон Димитров

На събитието се стекоха едни от най-големите легенди на футболния клуб, като Димитър Куков, Венци Петров, Димитър Марков и др. Специални гости пък бяха Константин Папазов, Велислав Вуцов, Румен Стоянов и Евгени Йорданов.

Официалните гости на откриване на церемонията

Събитието уважиха и кметът Методи Чимев, народният представител д-р Иван Ибришимов, председателят на ОбС Емил Гущеров, общински съветници.

Семейството от „Актавис” Роза и финансистът Иво с дъщеричката си

Награди от името на клуба за отлично представяне през годината бяха връчени на футболистите от всички гарнитури – от подготвителна група (2009, 2010, 2011 г.) до U15. Отличени бяха и юношите до 17 г., които се състезават в елитната група, а Вили Вуцов връчи награда и на най-полезния състезател на отбора Константин Костадинов.

Дядото Йордан Петров и внукът Дамян чакат баткото футболист

Тити Папазов връчи призове на Симеон Димитров и Страхил Заров от тима до 19 г.
Наградата на Димитър Владимиров за футболист №1 пък връчи кметът Методи Чимев.


Бурни аплодисменти заслужи Константин Папазов с думите си за „Марек”, изтъквайки, че в малък град има голям отбор. От ръководството на клуба организираха и томбола с награди за зрителите, а за доброто настроение се погрижиха танцьорите от „Денс Машийн” и изпълнителите от „Арт Поп”.

Шоколадовите коледни награди зарадваха най-малките футболисти

Президентът на „Марек 1915” Борис Паризов не присъства на коледното парти, което клубът организира, поради бизнес ангажименти в Италия. „Съжалявам, че няма да мога да присъствам на това парти, но аз съм част от него и клуба, макар и далеч от Дупница.

Адв. Йонко Гергов връчва награди

През последните месеци поради бизнес ангажименти бях по-встрани от събитията в „Марек”, но вицепрезидентът Васил Василев и другите хора от клуба се грижеха нещата да вървят.

Треньори и управителят на спортната зала Васил се снимаха с футболната легенда Венци Димитров

В края на всяка година се правят равносметки. Изпращаме една година, наситена с много работа и нови предизвикателства. За ФК „Марек 1915” годината бе трудна, но и успешна. Мога да кажа, че продължаваме в правилната посока и надграждаме. Има естествено и още много какво да се желае, но явно нещата се случват по-бавно, отколкото ни се иска. Затова има и обективни, и субективни причини. И преди казах, че на клуба му трябва спокойствие, за да изгради и постигне набелязаните цели и приоритети.

Депутатът Ибришимов, кметът Чимев и Павлов се радват на децата футболисти

За нас продължава на първо място да бъде школата и вече имаме два отбора U-17 и U-19 в елитните юношески групи. Първият тим също показа добри игри. Бъдете сигурни, че на този етап всичко е добре и вярвам, че ще има още по-добри резултати. Пожелавам на всички треньори, футболисти и привърженици на „Марек”, на всички дупничани благополучие, късмет и щастие през новата 2018 година. Нека тя бъде по-добра за всички нас”, заяви президентът на ФК „Марек 1915” Борис Паризов.

Обща снимка на отборите

На церемонията, която започна с химна на България, присъстваха още председателят на Областния съвет на БФС и бивш футболист на „Марек” Евгени Йорданов, членът на съдийската комисия към Зоналния съвет на БФС адв. Йонко Гергов, съветниците Славчо Павлов, Йордан Йорданов… От Кипър поздрави до всички участници в церемонията изпрати бившият треньор на националния отбор на България по футбол Ивайло Петев, който подписа договор с местен гранд.

Първите награди за най-малките – футболистите призьори, родени, 2009, 2010 и 2011 г., с треньори Светослав Георгиев и Асен Нешев връчи Славчо Павлов. След това награди на децата футболисти, родени 2008 г., връчи Евгени Йорданов, заели шесто място в есенния дял на националното футболно първенство с треньори Анжело и Янек Кючукови.

На малките футболисти, родени 2017 г., заели първо място в областното първонство, с треньори Цветан Видински и Янек Кючуков, наградите връчи адв. Йонко Гергов.

Председателят на Общински съвет – Дупница, инж. Емил Гущеров връчи наградите на футболистите, родени 2006 г., заели 10-о място в първенството на Зона София. Подготвителната група е с треньори Станислав Станчев и Иван Стоянов.

Народният представител д-р Иван Ибришимов награди футболния отбор на „Марек” деца, родени 2005 г., заели 8-о място на Зона София с треньор Янек Кючуков.

На юношите футболисти, родени 2014 г., заели пето място в областното първенство, специалните награди връчи Румен Стоянов. Треньор там е Асен Нешев.

Треньорът Вили Вуцов връчи наградите на 17-годишните футболисти, които играят в елитната юношеска група и заемат 16-о място. Треньор е Анжело Кючуков с асистент Асен Нешев. Тук бе отличен най-полезният състезател Константинов