Коли за 1 000 000 лв. обръмчаха „Адвокатската улица” в Дупница, бизнесменът от Кюстендил В. Чаушев слезе от карамелено ауди

 

Автотърговецът Мона Лиза и още двама тузари на бегом се скриха в заведението на Гяволица

Най-богатите бизнесмени в Кюстендил, собственици на хотели и автокъщи, събраха очите на дупничани със страхотен автопарад в центъра на Дупница.

Васил Чаушев
Еленко Ангелов

„Мамо, мамо, каква е тази кола?”, викна синът на Ралица Кикова, която държи магазини „Шок” на „Адвокатската улица”. Малчуганът беше силно впечатлен от луксозното ламборгини за над 300 000 лв. Зад него лазеше уникално ауди в цвят карамел. От колата с нахакана стъпка, все едно че е Роналдо, слезе Васил Чаушев. Той се представи: „Казвам се Васил Чаушев. Моят бизнес е в Австралия. Всички сме от Кюстендил, имаме традиция веднъж в седмицата с моите бизнес партньори от Кюстендил да обядваме в друг град. Често идваме в Дупница”.

Христина Ангелова първа изтича да посрещне президента Румен Радев при посещението му в Дупница

Зад волана на фантастичното Lamborghini седеше млад мъж, който любезно поздрави, но не благоволи да каже името си. От заведението, пред което бяха спрели, се чу: „Това е Мона Лиза, това е Мона Лиза”.

Оказа се, че мъжът е собственик на автокъща за луксозни коли в Кюстендил. Двамата бяха придружавани от още две скъпи аудита. Под светкавиците на фотоапарата мъжете почти на бегом влязоха в заведението на прочутата бизнес дама Христина Ангелова – Гяволица. Синът й Еленко, известен с прякора Малкият гявол, излезе пред заведението, за да ни обясни, че кюстендилската група е любител на менюто им.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ В ПЕЧАТНОТО ИЗДАНИЕ НА ВЕСТНИК ВЯРА!