Lamborghini ще представи четири нови модела през тази година

Lamborghini също е една от компаниите, които постигнаха рекордни продажби през изминалата 2021 година и за да запази това темпо и през следващите 12 месеца, италианците разкриха част от плановете си. До края на годината ще видим цели четири нови модела от Lamborghini, два от които са ни известни.
Единият от тях е дългоочакваният наследник на Aventador, който, както знаем, трябва да ни представи изцяло нов V12 двигател, най-вероятно с хибридна технология. Все още няма информация кога точно ще видим новия върхов модел на марката, но очакваме това да се случи след средата на тази година.
Вторият модел, който също ни е известен и най-вероятно ще се появи в следващите месеци, е фейслифтът на Urus, който едва ли ще донесе големи промени. Най-продаваният модел на Lamborghini ще получи нова визия, но не е изключено той също да премине към хибридите или поне да предоставя такава опция. Останалите два модела към момента се пазят в тайна, което означава, че ще трябва да изчакаме, за да видим какво точно са ни подговтили от Lamborghini./ fakti.bg