Ловджиите от „Сокол – 1920” в Сандански изпратиха 2017-а с гръмък купон, бизнесменът Р. Пачов засипа другарите си по пушка с шеги

Кирил Спаневиков

 

Най-добрите готвачи на хотелиера Стефан Шарлопов отрупаха масите с всевъзможни вкуснотии

Председателят на ловната дружинка Кирил Спаневиков поведе хорото, сподели: Търсим подходящо място за изграждането на модерно ловно стрелбище

Бизнесменът Румен Пачов вдига наздравици с другарите по пушка от ловно дружество „Сокол – 1920”. Ловджиите се събраха в балканския ресторант на хотелски комплекс „Пирин” – Сандански. Най-добрите готвачи в комплекса на хотелиера Стефан Шарлопов показаха майсторство и отрупаха масите с всевъзможни вкуснотии.

Стефан Шарлопов

Най-гръмките наздравици, песни и пожелания за успешна нова година дойдоха от Румен Пачов и зам.-кмета на община Сандански Георги Трайков.

Председателят на ловната дружинка Кирил Спаневиков поведе хорото. Румен Пачов показа и отлично чувство за хумор и разсмя всички с куп вицове за ловци, журналисти и всякакви други.

Ловците си пожелаха успешна нова година и се веселиха от сърце до зори. Те се зарекоха, че в най-скоро време ще оползотворят предоставения им от ОбС – Сандански терен и ще вдигнат на мястото ловен дом. „Преди десетилетия ловците от Сандански са имали прекрасен ловен дом, но поради различни причини той е занемарен и разрушен. Всички 18 ловни дружинки и 1185 регистрирани ловци заслужават да имат нова и по-съвременна база. Ще се опитаме да изберем подходящо време и място за провеждане и на традиционен ловен събор с развлекателна програма. Също така търсим подходящо място за изграждането на модерно ловно стрелбище с възможности за различни видове ловно-стрелкови състезания и тренировки на млади ловци. Другото е, че вече търсим специалисти и консултанти за разработка на проекти за сътрудничество със съседни ловни сдружения от Гърция и Македония, свързани както с ловния спорт, така и с усилията ни за опазване на природата”, очерта плановете си Кирил Спаневиков.