Мъже на море! Дупнишкият треньор по тоекуондо Христо Михалчев кара екстремно лято с водни пързалки, футболистите Еньо Кръстовчев и Даниел Белчев като близнаци – щракнаха се в паметно фото по шорти

Христо Михалчев

 

Жандармеристът от Кюстендил Виктор Христов се превърна в Маугли от джунглата, Димитър Бербатов застана на челна стойка край басейна, двойникът на Силвестър Сталоун – Бисер Станоев от Самоков, раздава автографи на Китен

Известни, атлетични и чаровни – мъжете от Югозапада събират загар по морските плажове и край басейните. Двойникът на холивудската звезда Силвестър Сталоун – Бисер Станоев от Самоков, плажува с нежната си половинка Мариела на Китен.

Самоковецът Бисер Станоев със съпругата си плажуват в Китен.
Близнаците Пищолски от Благоевград
Стоян Дудов от Благоевград

Бисер наскоро празнува рожден ден. В Китен е истинска атракция и местни, и туристи в захлас коментират: Действително е одрал кожата на Рамбо.

Карамфил Божиков от Петрич
Йордан Чучуганов

Жандармеристът и еротичен модел №1 Виктор Христов от Кюстендил тотално превзе плажовете това лято. Където и да отиде, той пръска сексапил и демонстрира страхотно изрязана коремна преса. Виктор Христов си направи и ефектна фотосесия, на която запечата всеки момент от вълнуващите си летни изживявания. Ефектна е и снимката му, на която е влязъл в героя от джунглата – Маугли.

Димитър Бербатов
Виктор Христов от Кюстендил като Маугли от джунглата

Футболната звезда Димитър Бербатов също може да се похвали, че е в страхотна физическа форма. Той направи челна стойка край басейна и изду бицепси. „Подготвям се за олимпийските игри”, с усмивка каза Бербатов.

Талантливият певец от Петрич Карамфил Божиков се наслади на лятна почивка по бреговете на Гърция, където релаксира на макс и се развлича с игра на табла. Приятелите му го похвалиха: Браво, и във футбола, и в пеенето, и в таблата си №1”.

Еньо Кръстовчев и Даниел Белчев

Известните дупничани футболисти Еньо Кръстовчев и Даниел Белчев също се щракнаха в паметно фото по плувни шорти на плажа. „Големи фигули, като близнаци сте”, възкликнаха почитателите им.

Известният ски бегач от Сапарева баня Йордан Чучуганов също се радва на чудесно лято и изтегнат в барбарон, се припича на слънцето, като почивката си на морето той съчета и с активно спортуване.

Треньорът по таекуондо Христо Михалчев се радва на по-екстремно лято. Той плажува по Българското Черноморие и за малко повече адреналин се пусна по водните пързалки в аквапарка в Поморие.

Популярният фотнес инструктор Стоян Дудов от Благоевград също си почива през лятото, но и усилено спортува. Той съветва: „Понякога най-добрата терапия е просто да си стоиш и мислиш само и единствено за себе си.”

След като рано-рано откриха летния сезон по морето, близнаците музиканти Мартин и Кристиян Пищолски си релаксират край басейна и впечатляват също с привлекателна визия.