Милен Радуканов след победата във Варна: Футболистите се раздадоха над 100%

Милен Радуканов

 

Футболистите се раздадоха над 100%. Това каза след успеха в петък старши треньорът на „Пирин“ Милен Радуканов. Припомняме, че „орлетата“ победиха като гост „Черно море“ с 1:0 с гол на Конър Хендерсън от пряк свободен удар в последните секунди на добавеното време. Успехът е исторически за благоевградчани, които нямаха победа на „Тича“ от далечната 1973 г.

„Щастлив съм заради футболистите, играха за чест и достойнство, раздадоха се над 100%. Мачът протече точно както искахме, имахме и положения, но не сполучихме преди гола. Клубът имаше нужда от необходимата глътка въздух“, каза още Милен Радуканов.

„Слави Костов беше с разтежение и го запазихме. Знаехме, че „Черно море“ има проблеми, когато се играе така срещу тях. Каквото бяхме предвидили, се случи, имахме и късмет в някои моменти. Всички момчета се представиха на ниво“, допълни Радуканов.

„Искаме да играем и да се надиграваме с всички съперници. Заради „Пирин“ го направихме, тук сме и работим за клуба“, завърши старши треньорът на „орлетата“.