„Миньор“ загуби в Етрополе с 3:1, реферът не отсъди чиста дузпа за „чуковете“

 

Главният съдия Ивайло Ненков се подигра с „Миньор“ и се превърна в основна причина перничани да загубят гостуването си на „Чавдар“ в Етрополе с 3:1. В 48-ата минута на мача реферът не отсъди очевадна дузпа за гостите при резултат 1:1 и повлия за крайния изход в двубоя.

Срещата започна с по-добра игра на „чуковете“, които за 10 минути създадоха и пропуснаха две чисти положения чрез Лъчезар Георгиев и Стивън Милчев.

В 16-ата минута все пак „Миньор“ излезе напред в резултата. Денис Селимински бе на точното място след продължителна атака и изведе гостите напред. Само няколко минути по-късно голмайсторът се превърна в антигерой за отбора си, след като направи глупав фаул на 19 метра пред вратата. Мишев от домакините изпълни перфектно прекия свободен удар за 1:1.

Минути след почивката Илиян Илиев изведе Кадифчин сам срещу вратаря на „Чавдар“ Митев. Халфът на „Миньор“ пръв стигна до топката и бе фаулиран в наказателното, но реферът измисли нарушение в атака.

„Миньор“ продължи да атакува, но пропусна отлични възможности чрез Георгиев и Божидар Атанасов.

В 83-ата минута неориентирани действия в защитата на „Миньор“ позволиха на Михайлов от домакините отблизо да се разпише, а още с подновяването на играта Кадифчин сбърка и Николай Иванов оформи крайния резултат.