Много повече убити деца в училищата на САЩ

След последната стрелба, реакцията на американския президент Доналд Тръмп бе да предложи и на учителите да се даде оръжие. Представете си децата ученици в раниците и чантите си с револвери, пистолети и къси автомати, а учителите, пишещи на дъската, също. Когато някой се разсърди, започват стрелби… Щеше да е много смешно и забавно, ако не е трагично.

Свързано изображение

Вероятно това е демокрация по американски, най-висшата форма на организация на обществото (по този въпрос чуйте интервюто на Аарон Русо във Вяра Нюз). До 1940 г. в САЩ не е имало нито един случай на стрелба в училище, но през 21 век само до сега са регистрирани повече стрелби и жертви в училищата, отколкото през целия 20 век. Ð ÐµÐ·ÑƒÐ»Ñ‚ат с изображение за пистолетРезултат с изображение за пистолет

Нека дадем на хората по един пистолет и да ги оставим сами на себе си, както и между впрочем се прави. Учениците вероятно сами си се снабдяват, затова и учителите също да получат. Това е достатъчно, за да се реши “ефикасно” проблемът с нарастването на населението. За съжаление, това е не мое, а президентско предложение.

MiNВяра