Надя Димитрова от Благоевград спечели голямата награда от томболата на магазини „Адела” в Дупница, призна: Щастлива съм, че получавам куфар, пътувам често

Надя Димитрова с дъщеричката си Никол
  • Случайна клиентка изтегли късметликата, собственикът Н. Златарски й подари лак

 

Николай Златарски и случайната клиентка, която изтегли името на късметлийката

Надя Димитрова от Благоевград спечели голямата награда от томболата на магазини „Адела” в Дупница за м. май. Младата дама си харесала куфара, определен за награда, и заради това направила покупка на символична цена. Надя направила покупката в началото на месеца в магазин „Адела” в жк „Бистрица”, където често гостува на майка си. „Влязох в магазина и много харесех куфара, който е с колелца и картина. Заради него си купих един дезодорант за 3 лв. и пуснах касовата бележка. Днес (вчера – б.р.) ми се обадиха и ми казаха, че съм победителката в томболата. Дори бях забравила, че участвам. Много се радвам. Много съм си щастлива. Често пътувам и куфарът ще ми бъде от полза”, сподели Надя. Тя е дупничанка, но е омъжена в Благоевград. Работи като технически секретар в частна фирма. Смята да вземе спечеленото от томболата следващия уикенд.

Случаен клиент изтегли името на Надя Димитрова, която спечели голямата награда на магазин „Адела”. Собственикът на голямата верига Николай Златарски я помоли да извади касовата бележка с името на късметлията, а после й подари лак за нокти на фирма „Римел”. Така късметът се падна на Надя Димитрова.

Златарски е приготвил още четири нови подаръка за клиенти на магазина по действаща месечна томбола – клиенти оставят касовите си бележки с телефонен номер в стъклена огромна купа и всеки месец има късметлии, които си тръгват с куфари, чанти, костюми, обувки, перилни препарати и др. невероятно хубави неща. Другата седмица и по-следващата някой ще спечели още два куфара, красиви и удобни, последен модел.