Nissan Micra заседна в тясна улица в Гърция

Навигационните системи понякога могат да улеснят изключително много пътуването, но понякога могат да причинят и някои много сериозни вреди. Това разбра шофьор на Nissan Micra от първо лице, след като през изминалата седмица заседна с японския хечбек в тясна улица в съседна Гърция. Новината за това идва от местните власти, които публикуваха снимка от инцидента във Facebook.

Шофьорът на Nissan-а е направил погрешен завой, но вместо да спре, той е решил да продължи в тясна улица, засядайки между стените на две сгради. Малкият хечбек не е от най-големите коли на пазара, което вероятно е дало и илюзията за това, че шофьорът може да продължи в тясното пространство. В допълнение, колата е била под наем, което със сигурност е заблудило човека зад волана.

Местните казват, че това не е първия случай на заклещена кола там, след като преди няколко години е имало подобен инцидент в същия район. Не е ясно какви са щетите по колата и дали шофьорът е получил глоба, но вероятно такава ще бъде изискана от властите или компанията, която е отдала колата под наем./ fakti.bg