Правнучката на Ванга – Кристина, и петричкият полицай Вл. Пашалиев заминаха на меден месец в Париж, гости на сватбата: Усетихме присъствието на пророчицата

Правнучката на Ванга – Кристина, и съпругът й – петричкият полицай Владислав Пашaлиев, заминаха на меден месец в Париж. Във френската столица двамата влюбени се радват на любовта си и на забележителностите. Сватбата им се състоя в Благоевград.

Приближени до младото семейство издават, че са усетили силното присъствие на пророчицата още в храма. “Леля Ванга беше сред нас! Всички я усетихме. Вярваме, че макар да я няма тялом на този свят, духът й още е сред нас и ни наблюдава”, споделят близки на феномена от Петрич. Присъствието й бе усетено най-силно от 22-годишната й правнучка. Открай време се говори, че Кристина е наследила способностите на пророчицата. Започва да получава видения преди 8 години. В началото се страхувала и нямала желание да споделя с никого, разказва на близките си чак когато познава, че една от приятелките й ще пребори коварна болест и това наистина се случва. Освен благословията на прабаба си сред най-ценните подаръци, които Кристина получава за сватбата си, е златна монета от рода на Ванга. Пророчицата я е дала на своята осиновена дъщеря – Венета, тя на наследничката си Димитрина, която на свой ред я предава в ръцете на дъщеря си. Майката на младата булка – Димитрина, се захвана със задачата да изработи хартиени цветя за сватбата и вдъхна живот на цялата зала.