Председателката на пенсионерския клуб в Долна баня Атанаска Лазарова празнува юбилей, кметът Владимир Джамбазов я изненада с честитка

 

  • Рожденичката почерпи с уиски и огромна торта 30-ината си приятели, хванаха се на бурно хоро

 

Председателката на пенсионерския клуб “Надежда” в Долна баня Атанаска Лазарова празнува своя юбилей навръх големия християнски празник Свети Дух.

Празника й споделиха 30-ина нейни приятели, които я поздравиха с рождения ден, дарявайки я с красиви букети цветя и подаръци. Към рожденичката заваляха пожелания за здраве и дълголетие.
Атанаска Лазарова ги почерпи с по чашка квалитетно уиски и шоколадови бонбони, а празничната трапеза бе отрупана с различни ядки и сладки. Не липсваше и голямата юбилейна торта, а гостите поздравиха рожденичката с песни и накрая се хванаха и на хоро. Лично дойде да поздрави рожденничката за нейния юбилей с красиво цвете председателката на Общинския съвет Лиляна Драганова. Поздравление получи Атанаска Лазарова за празника и от кмета на Долна баня Владимир Джамбазов.

„Човек е щастлив с годините си, когато те са свързани с един достойно изживян живот, с оставени следи у хората, с деца, внуци и правнуци, които да го радват.
Такъв е животът на Атанаска Лазарова – председател на пенсионерския клуб “Надежда” в Долна баня. С много ограмотени и възпитани ученици в Средното училище “Неофит Рилски” като начална учителка, децата и внуците, които я обичат, с годините, посветени на хората от третата възраст в рилския град”, споделиха приятелите й.