Представят новата формация на „Миньор“ (Перник) на първата тренировка на тима на 11 януари

Денислав Захариев

 

Представянето на футболния клуб „Миньор“ (Перник) в новата му формация и първата тренировка за пролетния полусезон ще бъде на 11 януари, съобщи заместник-кметът Денислав Захариев. Той допълни, че все още не е даден точния час за тренировката от новия треньор Николай Тодоров-Кайзера, който преди две седмици се срещна с кмета на Общината Вяра Церовска.

„Има нов план, по който ще действа клубът, както и обезпечени нови футболисти, които ще играят в него. Новите попълнения са с много опит в професионалния футбол. Разговорите с тях са те да станат едно ядро на този отбор, за да може нашите млади момчета да израстват и да се учат на професионализъм. За мен това са едни безспорни имена“, сподели Захариев.

Тимът на Николай Тодоров се е подсилил вече с Виктор Райчев, Майк Кръстев и Стоян Кадифчин. До дни се очаква отговор на едни футболист със сериозен стаж в „Б“ група, търси се и един резервен вратар .

„Отборът на „Миньор“ ще се включи и в турнира „Петричка пролет“. Преди заминаването им има уговорени три контроли в Перник. Надявам се на по-добър пролетен полусезон, отколкото есенния“, заяви още Захариев. По негови думи има футболисти, с които през този сезон ще се разделят, изготвен е вече списъкът от спортно-техническото ръководство.