Президентът на „Пирин” (Гоце Делчев) картотекира петима нови, надява се с футболист на бразилския гранд „Сантос” отборът му да започне да вкарва голове

Президентът на „Пирин” Иван Близнаков

Илия Каталски, Слави Калчунков, Антонио Кирилов, Радослав Бегогов и Родриго Берони Баджияк са вече с оформени документи за картотекиране пред ЗС на БФС София в отбора на „Пирин” (Гоце Делчев). Информацията е лично от президента на клуба Иван Близнаков.

„Получихме дългоочакваната жълта карта на 20-годишния бразилски футболист с италиански паспорт. Както е известно, той е рожба на ДЮШ на бразилския гранд „Сантос”. С него смятаме да засилим нападателната мощ и да почнем вече да реализираме създадените си голови положения и да трупаме точки в оставащите мачове. Илия Каталски е вътрешен халф, а Радослав Бегогов – външен халф, и двамата идват от „Вихрен” (Сандански). Антонио Кирилов е играл за последно в „Септември” (Симитли) и защитникът е добре познат на старши треньора Йордан Боздански, при когото се е готвил в U-19 на „Пирин” (Благоевград). Слави Калчунков е вътрешен халф и също е добре познат с качествата си на нашия наставник като състезател на U-19 в „Пирин” (Благоевград). Надявам се с привличането на тези петима нови футболисти, играли на различни постове, вече да се промени обликът на нашия отбор и да покажем на какво сме способни срещу „Беласица” (Петрич) в събота на градския стадион в Гоце Делчев. Повече нямаме право на загуби и трябва да компенсираме срама, който брахме в изминалата събота на градския стадион в Сандански, където загубихме с 0:5”, сподели  президентът на „Пирин” (Гоце Делчев) Иван Близнаков.