Проф. Атанас Попов от Благоевград сломи Петър Стоянов, изригна във фейсбук: Безсрамнико, сприятеляваш се с тези, които спаси от лустрация

Проф. Атанас Попов

 

Щом агент Иван е вицепремиер и министър на отбраната, с когото беше неразделен в “най-седесарското” време, няма как да не хвалиш комунистите, гневи се Попов

 

Петър Стоянов

ЮЗУ професорът Атанас Попов от Благоевград изригна срещу президента Петър Стоянов заради проваленото приемане на закона за лустрация. Попов се ядоса на Петър Стоянов и сподели в социалната мрежа коментар, който гласи следното: „Безсрамнико, скрий се най-после, защото като видя теб и приятеля ти агент Иван, се гнуся от вас! При всяко явяване на екрана на някоя телевизия ръсиш хвалби, лъжи и какви ли не клевети. Сега хулиш другите седесари, че са искали да са “най-десните, да са №1”. Само те ли погубиха десницата, измамнико! Та нали ти се обявяваше за “най-седесар” и с това заблуди толкова много българи, които изстрадаха от комунистическия режим, а ти не беше измежду тях.
Измамнико, сега хвалиш комунистите, които ти докара отново на власт, като п р о в а л и приемането на Закона за лустрация. Защо правиш това? Сигурно искаш някъде да вредят и теб като “хубавото Наде” и “гладуващия Едвин”, които се сприятелиха с комунистите, които управляват. Измамнико, ти не знаеш ли, че БСП и ГЕРБ са от един дол червени дренки, та казваш: “Вижте при БСП и ГЕРБ има някакъв тип солидарност. Има подкрепа… а в СДС нямаше такава солидарност”.
Те са вече твои приятели, нали? Щом агент Иван е вицепремиер и министър на отбраната, с когото беше неразделен в “най-седесарското” време, няма как да не хвалиш комунистите. Нищо чудно, че ти се сприятеляваш съвсем явно вече с тези, които спаси от лустрация.