RAM разкри изцяло първия си ел.пикап

1500 Revolution ще пристигне в представителствата в края на 2024 година

RAM използва едно от най-гледаните събития за годината – Super Bowl, за да разкрие серийната версия на своя първи електрически пикап. По време на 60-секундна реклама, американците показаха част от интериора и екстериора на пикапа, без да споменават нищо за техническите му характеристики. Това, което знаем е, че първият електрически RAM ще пристигне в представителствата в края на 2024 година.

За разлика от смелия дизайн на концепта 1500 Revolution BEV, тук е заложено на по-сдържани форми, които са идентични с тези при познатия и в Европа конвенционален модел. Най-големите разлики са в предната част, където традиционната решетка е заменена от солидно парче пластмаса с надпис RAM и LED светлини в продължение на фаровете.

Задницата също е получила нови светлини, които продължават и върху капака на товарната част. Между тях отново е разположен надпис RAM, а очевидната липса на ауспуси и порта за зареждане на предния ляв калник издават електрическата природа на возилото.

Броните и капака също са леко променени, но цялостно пикапът запазва позната форма, разчитайки на това, че тя е вече позната на клиентите. Интериорът също не е по-различен, представяйки голям екран в средата, както и по-малък за пасажера. Всеки желаещ да резервира пикапа може да го направи срещу възвръщаем депозит от 100 долара./ fakti.bg