С бележка-предупреждение „Двама луди” Ани и Светослав размениха брачни клетви в Кюстендил, свири им цигуларят Андрей Русев

Хр. Христов с бележката „Двама луди” в Обредния дом на Кюстендил

 

Семейство Яневи вдигна бурен купон за сватбата, обясниха се в любов с бележки-сърца

Семейство Ани и Светослав Яневи от Кюстендил може да се похвалят с една от най-веселяшките сватби за отминалата година в града под Хисарлъка.

Обща снимка за спомен

Танци, закачки и бурни наздравици за здраве и любов белязаха незабравимото тържество, разказаха сватбари, които още не могат да си поемат дъх от събитието.

Ралица и Васко Василеви с новобрачното семейство

Още при подписването в ритуалния дом стана ясно, че тази сватба няма да е като другите, а много по-забавна.

Младоженците се обясниха в любов със сърчица.

Хриси Христов влезе в Обредния дом с бележка „Двама луди” и поведе младоженците Светли и Ани към олтара. Сватбарите се скъсаха да викат „горчиво” след брачна целувка на младоженците.

Кирил Кирилов, Бисер Добрев и Валентин Михайлов вдигнаха тостове за здравето на младоженците.

Детенцето на двойката също стана център на внимание – то носеше бележка с надпис: „Тате, мама каза „да”. Булката показа на младоженеца сърчице с въпроса „Обичаш ли ме”, а той моментално извади друго сърце с отговор „да”.

Андрей Русев свири на цигулка на булката

Сред гостите с весело насторение и стил се откроиха Ралица и Васко Василеви. В ресторанта, където целувките, танците и шампанското се лееха като рог на изобилието, тостове вдигнаха Кирил Кирилов, Бисер Добрев и Валентин Михайлов. Андрей Русев пък изсвири на булката великолепно произведение на цигулка.

Горещи емоции и танци