Сътрудникът на в. „Вяра” Д. Милева намери изгубен ключ за „Ягуар” в Дупница, Емилия Йовева: Собственикът е късметлия, ваденето на нов излиза 300 лв. 

Ягуарът с изгубения ключ на разсеяния дупничанин

Разсеян шофьор загуби ключа си за лек автомобил „Ягуар” в Дупница. Сътрудникът на в. „Вяра” Дени Милева намери изгубения ключ в района на обраната наскоро аптека „Марешки” в града. Милева предаде ключа на служителката на общинското предприятие „Паркинги и гаражи” Емилия Йовева.

Емилия Йовева от „Паркинги и гаражи” получи ключа от Дени Милева.

Ваденето на такъв нов ключ струва 300 лв., като колата е на стойност около 6000 лв. Хората минаваха покрай изгубения ключ, но без да им прави впечатление и буквално отминаваха загубената вещ. „Заедно с аптекарките на Марешки започнахме да проверяваме на кой автомобил ще се включи алармата, но се оказа че, не е включена.

Хората минаваха покрай изгубения ключ, без да им прави впечатление.

Тогава с ключовете на ягуара в ръка  отидох до служителката на „Паркинги и гаражи” Емилия Йовева да питам дали някой не си е загубил ключа на колата и й ги предадох”, разказа Милева. По-късно се оказа, че мъжът се е върнал да търси ключа. „Собственикът има голям късмет, че ключовете му са намерени”, каза Емилия Йовева.