Община Сапарева баня се рекламира на най-мащабното туристическо изложение “Ваканция и СПА експо”, министър Ангелкова пожела успех на форума

Министър Ангелкова пожела на Сапарева баня успех на форума.

Щандът на курортната община се представлява от старши специалист Милен Колев и местни хотелиери

 Община Сапарева баня се рекламира за поредна година на най-мащабното туристическо изложение в страната – Международната туристическа борса “Ваканция и СПА експо”.

. Калин Гелев

Сапарева баня традиционно се представя на изложението с различни рекламни материали и на собствен щанд, част от българския щанд на Министерството на туризма.

Ст. специалист Милен Колев представлява щанда на Сапарева баня.

Форумът се провежда в дните от 14 до 16 февруари в столичния Интер експо център, под патронажа на министерството и в партньорство със Столичната община и браншови организации. Щандът на Сапарева баня се рекламира от представители на местния хотелиерски бранш и Милен Колев – старши специалист “Търговия и туризъм” към общинската администрация.

Община Сапарева баня е традиционен участник в изложението.

35-ото издание на най-мащабното туристическо изложение бе открито от министър Николина Ангелкова. Тя покани гостите да посетят българския щанд, организиран от министерството, който се простира върху 150 кв.м площ и разкрива потенциала на страната ни като атрактивна целогодишна дестинация. Като съизложители в него участват над 20 общини, туристически камари, културни центрове, регионални асоциации и различни сдружения. Министър Ангелкова посети и щанда на Сапарева баня, като поздрави организаторите и пожела успешно представяне по време на форума.

Всяка година изложението привлича над 350 компании от страната и чужбина и повече от 20 хил. специалисти и гости. “Ваканция и СПА експо” е част от събитията, които от ресорното министерство организират в рамките на Българското председателство на Съвета на ЕС. Ден преди борсата се проведе и първата по рода си неформална среща на министрите на туризма от ЕС на тема „Туризъм и икономически растеж“. Кметът на Сапарева баня Калин Гелев и представители на общината също бяха сред поканените на форума на високо равнище, посветен на стратегическото развитие на туризма в ЕС.