Синът на бизнесдама Николай Виячев празнува завършване с още 14 съученици от Гимназията по туризъм в Сапарева баня, призна: В хотел „Айсберг” в Боровец съсипаха бала ни

Николай Виячев с майка си Ирена Ангелкова

 

Синът на местната бизнесдама Ирена Ангелкова – Николай Виячев от Сапарева баня, празнува абитуриентски бал със съучениците от Професионалната гимназия по туризъм и администрация “Алеко Константинов”.

Галя Тодорова
Николай Виячев с класната си

Тази година училището изпрати само една паралелка „Организация и функционалност на хотелиерското обслужване”, с класен ръководител Мариана Пеянина. Само 14 зрелостници отпразнуваха важния ден. Випускниците празнуваха в хотел „Айсберг” в Боровец само с една нощувка.

Николай Виячев се похвали, че е новоприет студент в НСА със ски бягане. “Хотелът беше много хубав, но само до там. Обслужването и персоналът бяха повече от ужасни. Накратко ни развалиха вечерта!”, споделя разочарован той.

Една от дамите на випуска – Галя Тодорова, впечатли с красива рокля: “Ходих чак до Асеновград, за да намеря това, което търсех. Цветът е един от любимите ми и изобщо не съм мислила дали ще е актуален през май”, сподели тя.